Kultúra

VI. Lakikatlan fesztivál 2015. szeptember 5.  Lakszakállasi szabadtéri színpad    9.30  Fesztivál toborzó  –  A Szári Saarer Musikanten fúvósok közreműködésével 10.00 Ünnepélyes megnyitó
  Nyugdíjas nap Lakszakállasi Kultúrház 2014. október 21. 14.00       
Hagyományos multi-kulti fesztivál Lakszakállasi Kultúrház 2014. november 9.
Halloween party Lakszakállasi Kultúrház   2014. október 25.    
    Összefogás karácsonya Lakszakállasi Kultúrház 2014. december 14. 17. 00      
      2013. szeptember 7-i verőfényes napsütés több száz érdeklődőt csalogatott ki a Lakszakállasi Szabadtéri Színpad környékére, amely ezen a napon egy gasztronómiai szigetté változott. A hazai csapatokon kívül 14 település képviseltette magát, így összesen 28 csapat mérte össze gulyásfőző tudományát.
HavasLAK , avagy egy vidám téli délután a Gran Farmon  
részlet a Delta hetilap cikkéből .....   Eddig még soha nem látott élményben volt részük azoknak, akik vették a fáradságot, és elmentek a Mindenki karácsonya c. előadásra a helyi kultúrházba. Nem kis dologra vállakoztak a lakszakállasiak, mint hogy Gellér és Csicsó községek bevonásával egy  mozgásszínházat csináljanak.
Retro feketén fehéren   A lakszakállasi óvoda Szülői Szövetsége a lakszakállasi Csemadokkal együttműködve immáron másodízben került megrendezésre október 27-én a „Retro feketén fehéren“ című rendezvény, melyet a lakszakállasi óvoda támogatására szerveztünk meg.